Over ons

BBQ De Lier is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. We liepen steeds tegen het probleem aan dat er in het Westland geen echte BBQ zaak is waar je terecht kan voor je BBQ spullen. Daarom zijn we in mei 2022 van start gegaan met onze online webshop en boden we de mogelijkheid om bestellingen op te halen.

Op dat moment dus alleen als online shop, beginnend vanuit huis en later vanaf een andere locatie waar we alleen opslag hadden. Het assortiment groeide en al snel werd ook deze locatie te klein en moesten we op zoek naar iets anders. Het liefst een locatie waar we ook klanten konden ontvangen.

Dit is gelukt !

Vanaf  janauari 2024 hebben we een nieuwe locatie op Leemidden 42 in De Lier. Vanuit hier gaan we verder met onze webshop en hebben we een kleinschalige showroom  waar alle producten bekeken, gevoeld, geproefd en gekocht kunnen worden.

 

Actuele Openingstijden

We zijn elke vrijdag geopend van 12:00 – 17:30  en elke zaterdag van 10:00 – 16:00

 

Volg ons op Facebook en Instragram om op de hoogte te blijven over acties en producten.

Je kunt bij ons terecht voor de aankoop van jouw Monolith Kamado, Primo Ceramic Grills en natuurlijk ook voor al je bbq accessoires, rookhout, gietijzeren pannen, rubs, kruiden, sauzen, houtskool en meer.

Ben je op zoek naar iets wat niet op de website staat? Stuur ons een berichtje en we kijken graag naar de mogelijkheden.

Bezorging BBQ

Alle BBQ's worden gratis thuisbezorgd. Dit is altijd op afspraak met het transport bedrijf.

Verzendkosten

Deze zijn €5,- en vanaf €100,- GRATIS! Afhalen binnen de openingstijden van de winkel kan natuurlijk ook.

Retourbeleid

Ruilen en retourneren is op jouw eigen kosten en kan met intacte verpakkingen en zonder gebruikssporen binnen twee weken na de ontvangst datum.

Showroom

In onze showroom kun je het gehele assortiment bekijken en beantwoorden we natuurlijk al je vragen!
Geopend op:
Vrijdag 12:00 - 17:30
Zaterdag 10:00-16:00

Adres

BBQ De Lier
Leemidden 42
2678 ME De Lier

Bedrijfsgegevens

KVK: 85818682
BTW-nr: NL004151535B76
IBAN: NL84 INGB 0388 6424 91
Contact: Info@bbqdelier.nl

WhatsApp