PRimo

CERAMIC GRILLS

MADE IN THE USA

sinds 1996

Primo Ceramic Grills werd in 1996 opgericht door de in Griekenland geboren George Samaras. Terwijl zijn bedrijf groeide, bleef George streven naar de best mogelijke keramische grill op de markt, terwijl hij de productie in de Verenigde Staten handhaafde.


George’s liefde voor verbetering en innovatie bracht hem ertoe te ontdekken dat een ovale grill meer veelzijdigheid en efficiëntie bij het koken bood. Met de introductie van de gepatenteerde ovale grill in 2002 werd Primo een belangrijke fabrikant op de keramische grillmarkt.

Het gepatenteerde oval ontwerp van de Primo

Het gepatenteerde oval ontwerp van de Primo

De Primo Oval biedt echt simultaan direct en indirect koken in twee zones. Dat is een mooie manier om te zeggen dat je twee zeer verschillende kookzones krijgt, bijna alsof je een grill en een oven tegelijkertijd gebruikt. Grill steaks aan de directe kant en rooster zeevruchten of groenten aan de indirecte kant.

Deze unieke kookmethode geeft je de flexibiliteit om aan de ene kant van de Primo met laaiende hitte te grillen, terwijl je aan de andere kant een lagere temperatuur aanhoudt voor low en slow cooking. Met het omkeerbare grillrooster, warmtedeflectorplaten, uitbreidingsrekken en andere accessoires kun je meer dan 69 kookconfiguraties creëren.

De Primo is klaar voor elke klus, van het roken van grote stukken vlees, grillen voor grote evenementen of zelfs een snelle pizza voor het gezin. Geen enkele ronde grill biedt zoveel kookveelzijdigheid en kookruimte tegelijk.

Hot & Fast

Direct Grillen

 Eén Zone

Gebruik deze opstelling voor het grillen van vlees zoals steaks, kipfilets of andere voedingsmiddelen die direct boven het houtskoolvuur kunnen worden bereid.

Best of Both Worlds

Direct Grillen & indirect Bereiden

 Twee Zones

Gebruik deze opstelling als je verschillende gerechten maakt die een andere techniek nodig hebben. Zo kun je indirect groenten maken terwijl je direct vlees kan grillen.

Low & Slow

Indirect Bereiden

Eén Zone

Gebruik deze opstelling voor indirecte bereiding zoals in een oven of rookoven. Voor low&slow bereiden van vlees of zet hem hoog en maak de lekkerste pizza’s!

PRIMO Oval
X-Large

Onze meest populaire keramische grill, en niet zonder reden. Onze X-Large Primo Oval biedt het grootste grilloppervlak en de gepatenteerde ovale vorm biedt superieure efficiëntie en toegankelijkheid. Serveer eten voor een heel feest, bereid grote maaltijden voor het gezin of heb de ruimte om bijna alles voor jezelf te grillen. De Primo Oval X-Large is ook te verkrijgen in een speciale Jack Daniels editie.

BBQ De Lier Primo Oval XL Capaciteit

PRIMO Oval
Large

Onze Primo Oval Large is perfect voor het bereiden van grote hoeveelheden eten voor bijeenkomsten of voor het bereiden van een maaltijd voor het hele gezin. Met dezelfde gepatenteerde ovale vorm als onze X-Large Primo, kun je genieten van de superieure bereiding, efficiëntie en toegankelijkheid die alleen een Primo kan bieden.

BBQ De Lier Primo Oval Large Capaciteit

PRIMO Oval
Junior GO

Maak je klaar om het Primo feest mee op weg te nemen! De Primo Junior Oval heeft alle voordelen van de gepatenteerde ovale vorm in een kleinere versie, waardoor hij perfect is voor bijvoorbeeld picknicks, aan boord van boten  of tijdens picknicks. Geniet van dezelfde superieure bereiding, efficiëntie en toegankelijkheid als onze andere Primo’s. Upgrade uw Primo Oval Junior met een optioneel roostersysteem en geniet van grillen op tweemaal het kookoppervlak van de op één na grootste draagbare keramische grill.

BBQ De Lier Junior Capaciteit

Primo Accessoires

Primo biedt een breed scala aan accessoires, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw eten geweldig smaakt!

Ontdek de

Primo all-in-one series

De All-in-one serie haal je zo uit de doos en is klaar voor gebruik in 30
minuten of minder. De Primo All-in-One serie is ontwikkeld met gemak in het
achterhoofd. De visie achter het product is om een selectie grills aan te
bieden die na een paar minuten van eenvoudige installatie en montage klaar
 zijn voor gebruik.

 De All-in-one series worden standaard geleverd met:

Alles wat je nodig hebt om te beginnen, in één doos!

BBQ De Lier is officieel Primo Dealer

Meer informatie?

Bezoek onze Showroom

WhatsApp