Ons reviewbeleid

Verantwoordelijke voor de controle

Bedrijfsgegevens

BBQ De Lier

Leemidden 42

2678ME

De Lier

www.bbqdelier.nl

Info@bbqdelier.nl

Wanneer kun je een review achterlaten

Je kunt een review achterlaten wanneer je een service- of koopervaring hebt gehad via onze webshop. Aan de hand van een review kun je andere consumenten informeren over je ervaring met ons. Laat alleen reviews achter op basis van ervaringen die binnen de afgelopen twaalf maanden hebben plaatsgevonden.

Waar kun je een review achterlaten

Je kunt over je ervaring met BBQ De Lier een review plaatsen via Facebook en Google. 

Controle van de geplaatste review

Alle achtergelaten reviews worden geplaatst onder de naam van de reviewer en door ons gecontroleerd of deze daadwerkelijk een product gekocht heeft en-of contact gehad heeft met ons bedrijf.

Ook letten wij op verdachte patronen, zoals veel recensies in korte tijd voor een bepaald product of de aanwezigheid van identieke teksten bij producten.

 

Wij waarderen elk geplaatste review of hij nou positief of negatief is. Beide zijn ze zichtbaar na plaatsing en worden netjes afgehandeld.

 

Er is op dit moment geen sprake van sponsoring en wij betalen niet voor beoordelingen.

Valse of bevooroordeelde reviews

Verzin geen ervaringen en schrijf geen reviews namens iemand anders. Deel niets dat schadelijk, haatdragend, discriminerend, lasterlijk of obsceen is. Lieg niet, intimideer niet, chanteer niet, bedreig niemand en vermeld niks dat in strijd is met de wet.

 

Het plaatsen van een nepreview is wel degelijk een onrechtmatige daad en daarmee strafbaar.

Gegevens beschermen

Reviews zijn openbaar zichtbaar. Daarom is het geen goed idee om persoonlijke of gevoelige informatie over jezelf weer te geven, en is het nooit toegestaan om zulke informatie van anderen te vermelden. Denk hierbij aan namen, telefoonnummers, adressen, e-mailadressen en alle info die gebruikt kan worden om iemand op te sporen, te identificeren, te contacteren of te imiteren. We willen dat de privacy en veiligheid van iedereen wordt gerespecteerd en beschermd.

Lees HIER meer over ons Privacy Beleid

WhatsApp