Ons retourbeleid

en garantievoorwaarden

Wij willen uiteraard dat u zo lang mogelijk van uw aangekochte spullen kunt genieten en daarom verkopen wij merken met uitstekende kwaliteit. Wij geven garantie op al onze artikelen. Aan elk product zijn verschillende eisen gesteld en dit bepaalt de te verwachte levensduur.
 
Tijdens de productie van uw product kan er helaas ook wel eens iets fout gaan. Gaat hierdoor uw gekochte artikel binnen 1 jaar na aankoop kapot neem dan contact met ons op. Mocht het een productiefout zijn zoeken we samen naar een geschikte oplossing.

 

Nadat je van ons de bestelling hebt ontvangen heb je 14 dagen om je te bedenken. Zijn de artikelen toch niet wat je er van verwacht had, kun je ze binnen deze tijd ongebruikt en in originele verpakking naar ons terug sturen.

Je retour wordt alleen geaccepteerd met een volledig ingevuld retourformulier. Deze vind je in de doos bij je bestelling, je kunt hem ook aanvragen via info@bbqdelier.nl of download het retourformulier HIER.

Je kunt de artikelen die niet aan je verwachting voldoen retour sturen als ze aan de volgende eisen voldoen:

  • De artikelen moeten schoon en ongebruikt zijn.
  • De artikelen mogen niet beschadigd zijn.
  • De officiële kaartjes moeten nog bevestigd zijn aan de artikelen.
  • De artikelen moeten in de originele verpakking worden terug gestuurd.

Heb je artikelen afgenomen die speciaal voor je besteld zijn dan kunnen we deze helaas niet altijd terug nemen. Neem contact op via info@bbqdelier.nl dan zoeken we samen naar een oplossing.

Hebben wij een fout gemaakt in je bestelling of is een artikel beschadigd bij je bezorgd? Dan vergoeden wij uiteraard de gemaakte retourkosten en zullen gratis het juiste artikel naar je opsturen nadat wij de retour hebben ontvangen. Aarzel niet om contact op te nemen via info@bbqdelier.nl dan lossen we het probleem op.

De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor jouw eigen rekening.

Onze voorkeur gaat uit naar verzending via PostNL. Het mag ook met een andere pakketdienst maar kies ALTIJD voor verzenden met Track&Trace.

Kwijt geraakte pakketten kunnen wij niet vergoeden, dit moet door jezelf met de pakketdienst geregeld worden.

BBQ de Lier

Leemidden 42

2678 ME de Lier

Zodra we het pakket hebben ontvangen zullen wij de producten beoordelen en ontvang je binnen 3 werkdagen een bevestiging met hierin meer informatie. Het bedrag wordt daarna z.s.m. naar de rekening overgeboekt waarmee de betaling ook voldaan is.

Stuur je de volledige bestelling terug dan ontvang je van ons:
  • Het bedrag van de artikelen en de gemaakte verzendkosten  (tenzij je gratis verzenden had).
  Stuur je een deel van de bestelling terug dan ontvang je:
  • Het bedrag van de artikelen die we retour hebben genomen.
  In beide gevallen zijn de verzendkosten van het retour sturen voor jouw eigen rekening.
WhatsApp